Diensten

APK

Bij een APK wordt uw auto op tal van punten gecontroleerd. Per punt beoordeelt onze gediplomeerde en door de RDW erkende APK keurmeester of het voldoet aan de minimale eisen. Als Vakgarage De Jonge adviseren wij onze zakelijke en particuliere klanten uit de gemeente Tholen om de APK te combineren met een kleine of grote onderhoudsbeurt. Wanneer u kiest voor een combinatie met een grote beurt, dan is de APK controle gratis. 

Reparatie

Schade is natuurlijk heel vervelend. Of het nu gaat om schade aan de motor of een beschadiging aan de lak maakt niet uit, u kunt dit het beste zo snel mogelijk laten repareren. Wanneer u met schade rond blijft raden is de kans aanwezig dat de schade erger wordt. U krijgt bij ons altijd een kosteninschatting voor we aan de slag gaan met de reparatie. Wel zo prettig om voor de werkzaamheden op de werkzaamheden op de hoogte te zijn van de kosten.

Banden

Bij normaal gebruik kunnen autobanden erg lang meegaan. De gemiddelde levensduur van autobanden is zo’n 65.000 km. Wij adviseren u graag over het gebruik van all season banden of zomer- en winterbanden. Dit is geheel afhankelijk van uw rijstijl. Wij hebben veel soorten en merken autobanden op voorraad en kunnen u helpen met het wisselen van de autobanden. Uw banden laten balanceren of uitlijnen? Neem contact met ons op!

Airco

Een airco draagt bij aan het comfort in de auto. Een ritje zonder airconditioning kan in de zomer nogal vervelend zijn. Goed onderhoud is daarom heel belangrijk. Heeft u problemen met de airco of mag deze wel weer eens een opfrisbeurt gebruiken? Wij controleren je airco al vanaf € 9,95. Ook voor een bijvulling van de airconditioning kunt bij ons in de garage terecht. Om een afspraak met ons te maken kunt u het beste even bellen of een e-mail sturen.