De kracht van Vakgarage De Jonge

10 april 2020

Een autobedrijf zoals de klant het graag ziet

De autobranche is een sector waarin de techniek letterlijk nooit stilstaat. Waar knappe koppen steeds weer de nieuwste en meest flitsende en elegante modellen ontwerpen. Waar aspecten als energiezuinig, milieuvriendelijk, degelijk, betrouwbaar, duurzaam en vooral ook betaalbaar, de termen zijn waar het bij de particuliere en zakelijke autobezitter om draait. Wat is er in zo’n steeds weer vernieuwende en veranderende branche fijner om altijd weer blindelings te kunnen vertrouwen op advies en service van een oude en vertrouwde dorpsgarage, waar je als klant nog echt wordt gewaardeerd? “Vakgarage De Jonge uit Poortvliet gaat al 100 jaar lang met zijn tijd mee. Maar hoe snel de autotechniek ook evolueert, wij blijven altijd het autobedrijf zoals de klant het graag ziet. Kundig, informeel en altijd met een grote persoonlijke betrokkenheid”, stelt eigenaar Niels de Jonge.

Tevreden en loyale klanten

Een auto is voor elke eigenaar een kostbaar bezit. Het maakt daarbij niet uit of het om een al wat oudere of een splinternieuwe personen- of bedrijfsauto gaat. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, de complete service en al het onderhoud plus de APK wil je graag op een vertrouwd adres dicht in de buurt terecht kunnen. Niels en Sandra de Jonge staan met hun team dagelijks gereed om die complete en betrouwbare service te bieden. Niels: “De klanten zijn bij ons geen nummer. Je kunt voor een simpele vraag of voor het verhelpen van een klein mankementje desnoods zonder afspraak bij ons autobedrijf binnenstappen. Wij staan in alle opzichten voor kwaliteit in service, onderhoud, reparatie en garantie. Probleemoplossend, meedenkend en altijd transparant. Een klant moet gewoon altijd vooraf weten wat hij van ons kan verwachten en wat daar de kosten voor zullen zijn. Bij Vakgarage De Jonge staat het ‘aangenaam verrassen van klanten’ hoog in het vaandel. Tevreden en loyale klanten die hun enthousiasme over ons autobedrijf met anderen delen en die ons warm aanbevelen zijn al jarenlang onze beste reclame. Daar zijn wij met ons team uiteraard best trots op.”

Allround autospecialist

Het autobedrijf van Niels en Sandra de Jonge is sinds 2012 aangesloten bij de formule van Vakgarage. “De filosofie en het serviceniveau van die overkoepelende organisatie sluit naadloos aan op de manier waarop wij als lokaal/regionaal universeel autobedrijf al vanaf de oprichting gewend zijn op te werken”, vertelt Sandra.  Wij zelf en natuurlijk ook al onze klanten profiteren optimaal van alle voordelen die Vakgarage biedt, zonder dat daarbij de charme van de traditionele dorpsgarage en het aloude familiebedrijf verloren is gegaan. Onze monteurs, Niels en ik kennen al onze klanten bij naam en wij weten ook alle ins en outs van de onderhoudshistorie van hun auto. Dat maakt het bieden van service en onderhoud op maat echt een stuk eenvoudiger. Als een auto bij ons binnenkomt weten wij eigenlijk vooraf al wat er precies moet gebeuren, hoe lang we daar plusminus werk aan hebben en wat ongeveer de kosten zullen zijn. Indien nodig geven wij een leenauto mee en we bellen direct als er extra werk of hogere kosten aan het licht komen. Afspraak is afspraak! Dat wordt bijzonder gewaardeerd merken wij.”

Opel specialist

Vakgarage De Jonge is een universeel en allround autobedrijf. Dat betekent dat je er voor het compleet onderhoud aan (bedrijfs)auto’s van werkelijk ieder merk terecht kunt. “Tot 2013 was ons autobedrijf sub-dealer van Opel. Vanuit het verleden hebben wij dus nog steeds een stukje specialisatie van het gerenommeerde Duitse automerk. Veel klanten zijn al vanaf de aanschaf van hun eerste auto klant bij ons en dat gaat zo van generatie op generatie door. We krijgen dus afwisselend de auto van opa, zoon en kleinzoon- of dochter bij ons op de hefbrug. Prachtig om de doorontwikkeling van de moderne autotechniek en ook die bij onze klanten persoonlijk zo op de voet te kunnen volgen. Dat geeft ons meerwaarde en voldoening en inspireert ons om elke dag opnieuw weer gereed te staan voor de particuliere en zakelijke autobezitter in de gemeente Tholen en de regio daaromheen”, besluit Niels de Jonge.