Gerrit Vos is ruim 30 jaar klant bij Vakgarage De Jonge

9 april 2020

Eind 1987 kocht Gerrit Vos uit Stavenisse zijn eerste nieuwe auto bij Autobedrijf De Jonge in Poortvliet. “Ik ben in 1982 op het eiland Tholen komen wonen en had niet echt een vaste garage. Vanaf het moment dat ik bij de gemoedelijke dorpsgarage van de familie De Jonge binnenstapte voelde ik mij daar direct thuis”, vertelt Gerrit.

Stevige vertrouwensrelatie

De ambtenaar van de gemeente Tholen heeft door de jaren heen al 8 verschillende nieuwe en gebruikte auto’s bij Vakgarage De Jonge gekocht. “En nummer 9, een nieuwe Opel Grandland X staat in bestelling. Allemaal Opel. Tja, ik ben merktrouw kun je wel stellen, maar die loyaliteit heb ik ook ten opzichte van het garagebedrijf. Eigenaar Niels de Jonge en zijn monteurs weten precies hoe ik in elkaar zit. Na ruim 30 jaar kun je met recht spreken van een vertrouwensrelatie. Zij verzorgen het complete onderhoud, de benodigde reparaties en de periodieke keuringen altijd op een zorgvuldige en vakkundige manier tegen een nette prijs. Er wordt ook nooit moeilijk gedaan over het meegeven van een leenauto en er is altijd tijd voor een kopje koffie en praatje. Je bent in alle opzichten dus echt een gewaardeerde klant en je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.”

Persoonlijke aandacht

Om zijn woorden kracht bij te zetten noemt Gerrit iets wat hem altijd bij is gebleven. “Een prachtig voorbeeld is die keer dat ik op zaterdagochtend bij Autobedrijf De Jonge had afgesproken om de aankoop van een nieuwe auto rond te maken. Kees de Jonge, de vader van Niels, vertelde mij op dat moment dat Opel hem net had laten weten dat er een tijdelijke actie met 1250 gulden korting was voor de auto die ik net gekocht had. Zo profiteerde ik – ondanks het feit dat de deal eigenlijk al rond was – alsnog van dat financiële voordeel. Als je als ondernemer zo open en eerlijk met je klanten omgaat verdien je naar mijn mening het vertrouwen dubbel en dwars terug. Ik vind het fijn dat mijn auto voor service en onderhoud bij Niels en zijn team in goede handen is en dat ik nooit hoef te twijfelen aan hun integriteit. Sinds 2012 is het autobedrijf aangesloten bij Vakgarage en ook die stap heeft alleen maar positieve effecten gehad op mijn klanttevredenheid. Er is voor mij ook na ruim 30 jaar dus geen enkele reden om elders te gaan shoppen”, lacht Gerrit Vos.