Vakgarage De Jonge biedt gratis pechhulp

9 april 2020

Als u uw auto altijd netjes laat onderhouden en op tijd APK laat keuren bij Vakgarage De Jonge is de kans klein dat u onderweg met pech komt te staan. Maar mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, dan is het fijn dat u gebruik kunt maken van onze gratis Pechhulp. Deze service geldt niet alleen binnen de gemeente Tholen, maar in heel Nederland en 43 andere landen in Europa.

Een geluk als je pech hebt

Ook bij auto’s die door de ervaren monteurs van Vakgarage De Jonge altijd zorgvuldig worden onderhouden, kritisch APK gekeurd en vakkundig gerepareerd worden kan het wel eens voorkomen: Pech onderweg. Of het nu gaat om een lekke band, startprobleem of contactsleutels die u per ongeluk in uw afgesloten auto heeft laten liggen; Met onze pechhulp is de redding nabij.

Weinig of geen kosten

De Vakgarage Pechhulp is verkrijgbaar voor iedereen die zijn of haar auto bij Vakgarage De Jonge in Poortvliet laat onderhouden. Wij onderhouden uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van de fabrieksgarantie. De Vakgarage Pechhulp is geldig in Nederland en 43 andere landen in Europa. U bent dus ook verzekerd van pechhulp in het buitenland. In combinatie met regulier onderhoud betaalt u slechts € 39,95 per jaar! Koopt u bij ons een Vakgarant Premium occasion dan zit de pechhulp automatisch inbegrepen in de prijs van uw nieuwe aanwinst.

Profiteer van Vakgarage Pechhulp Nederland & Europa

Wilt u verzekerd de weg op gaan in heel Europa voor een vakantie? Pech onderweg is een zeer onaangename onderbreking van de reis wanneer u juist wilt genieten van een welverdiende vakantie. De Europa dekking zorgt ervoor dat u gegarandeerd bent van hulp onderweg. Ga zorgeloos naar het buitenland op vakantie en sluit Pechhulp af bij Vakgarage De Jonge!

Wanneer kunt u gebruikmaken van onze (gratis) pechhulp

  • Uw auto heeft een Nederlands kenteken
  • Uw auto is niet zwaarder dan 3.500 kg (eigen massa vermeerderd met het laadvermogen)
  • Als u als eigenaar van de auto een woonadres in Nederland heeft
  • Als uw auto APK gekeurd is en door de Vakgarage onderhouden is volgens de fabrieksopgave